Det har publicerats flera hamnböcker för fritidsbåtar över Västkusten tidigare, men ingen så fullmatad och komplett som denna. I Hamnguiden 5 beskrivs kända och mindre kända naturhamnar, här ges tips om leder och färdvägar. Samtliga gästhamnar samt både kända och okända naturhamnar finns med i boken. Varje hamn presenteras med flygfoton, kartor och i ord.

I denna nya och helt omarbetade utgåva av boken finns Hydrographicas unika och uppskattade Hamnguidekartor för alla hamnar som presenteras. Varje hamn har inför publiceringen sjömätts och kontrollerats på plats för att informationen skall vara så aktuell som möjligt. I boken beskrivs 371 natur- och gästhamnar och Hydrographicas detaljrika Hamnguidekartor visar massor med nyttiga fakta om hamnförhållandena både under vatten och på land. I bokens inledning ges läsaren en värdefull introduktion till respektive farvatten med förslag på olika rutter och besöksmål, samt information om farvattnets väder- och vattenståndsförhållanden.

Framsida Hamnguiden 5

Du kan bläddra bland några provsidor ur boken här:
https://www.flipsnack.com/skagerrak/hg5-pageflip-norsk-ftmqz8alu.html

Hamnkarta

En nyhet i naturhamnkartorna är att vi även markerat ett stort antal platser som kan användas för långsides förtöjning. Detta tror vi kommer bli en uppskattad nyhet bland västkustseglare.

Vi säljer inte boken själva, men den finns i alla båttillbehörsbutiker och välsorterade bokhandlare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *