Specialsjökort

Våra specialsjökort utgör kärnan  i vår verksamhet och har blivit mycket uppskattade. Med en skala på 1:10 000 och med djupkurvor för 2 och 3 meters djup är våra specialsjökort helt anpassade för båtsportens behov.

Översiktskort

Våra översiktskort är tänkta som planeringskort och medföljningskort för de som navigerar elektroniskt. Sjökorten är i skala 1:100 000 och i stort sett all flytande utprickning finns redovisad. Översiktskorten är tryckta på Polyart och helt vattensäkra. De finns i plano (ovikt) och falsat (vikt till A4) format, och de flesta finns också som väggkort, tryckta på papper.

Hamnkartor

Ända sedan starten 2000 har Hydrographica arbetat med att i samarbete med olika förlag ta fram nya, moderna hamnkartor över natur- och gästhamnar i svenska farvatten.

Böcker

Hydrographica agerar i mycket liten skala förlag åt ett fåtal böcker, men har också gjort en mycket uppskattad bok över ”Genvägar i Stockholms skärgård”.

Elektroniska sjökort

Sedan våren 2006 finns Hydrographicas sjökortsdata tillgängliga för användning i navigator/plotter av de största fabrikaten. Numera blir även andra plattformar som surfplattor, smarta telefoner och laptops allt vanligare navigationsplattformar. Vi har idag avtal med Garmin/Navionics, Navico/C-map, Seapilot AB samt Skippo om att de får använda våra data i sina sjökortsprodukter.